Användare: Lösenord:
Startsida/Stockholm/Anlita oss

Anlita oss

Vi vågar påstå att vi är bland de billigaste aktörerna på marknaden som kan erbjuda kvalificerad olycksfallsberedskap och redogör gärna våra kostnader för er.

Timpris per grupp (2 personer) 300:-/tim
Bokningsavgift 500:-
Hjärtstartare, om ni önksar fler än 1st 1000:-
Mat, en gång per uppdrag eller minst var fjärde beredskapstimme alternativt debitering 100:-/pers
Tält 1500:-
HLR-docka och övnings Hjärtstartare 1000:-
Avgift för sen förfrågan, 2-1 vecka innan start 1000:-
Avgift för sen förfrågan, 1-0 vecka innan start 2000:-

 

I bokningsavgiften ingår det bland annat att vi alltid är utrustade med en hjärtstartare under vår beredskap. Är det så att ert arrangemang kräver flera hjärtstartare debiteras en kostnad per hjärtstartare utöver den som alltid ingår.

Kostnader för resor och förbrukat materiel tillkommer. Minsta debitering är alltid 1000 kr. Våra tjänster är momsbefriade.

Om du som arrangör ställer in ett evenemang och lämnar återbud då det återstår mindre än 48 tim till uppdragets start debiterar vi hälften av de planerade kostnaderna för uppdraget.

Om uppdraget spänner över längre tid eller innebär många tjänstgöringstimmar så kan paketpris ges via offert.

I samband med ändringen av prissättningen kommer vi även ändra till att vi fodrar mat på alla uppdrag och minst var fjärde beredskapstimme.

Boka oss

Vill du anlita Första hjälpen-gruppen i Stockholm gör du det enklast här via vår hemsida. Använd dig då av följande länk för att direkt komma till bokningsformuläret. 

OBS! Vi har den senaste tiden haft en del problem med notifikationer i vårt system. Skulle du inte hört från oss inom 5 dagar så kontakta oss gärna på uppdragsbokning@fhg-sthlm.se

http://fhg.redcross.se/kretsar/sthlm/bokning/

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på vår mail uppdragsbokning@fhg-sthlm.se.